••• Objednávky z e-shopu vybavujeme priebežne ••• Z dôvodu spracovania záverečných prác sú predajne otvorené v obmedzenom režime •••

Základy elektronického obchodovania

Radovan Madleňák, Lucia Madleňáková


 

Rok vydania:2016
Fakulta / útvar:FPEDaS
Typ publikácie:Vysokoškolská učebnica
Väzba:Pevná
Počet strán:214

Materiálové číslo: 401456
ISBN: 978-80-554-12948
skladom10+

Cena: 15.90 EUR s 10% DPH

ks

Vysokoškolská učebnica Základy elektronického obchodovania prináša ucelený komplex základných informácií orientovaných na problematiku implementácie a využívania informačno-komunikačných  technológií v prostredí obchodných procesov. Vznikla ako výsledok projektu KEGA 053ŽU-4/2013 !Skvalitnenie a prepojenie kľúčových predmetov študijného  programu Elektronický obchod a manažment" a projektu VEGA1/0721/15 "Výskum vplyvu konvergencie poštových služieb elektronických  komunikácií na regulačné prístupy v poštovom sektore". Učebnica je určená pre potreby vyučovania predmetu elektronické obchodovanie, ktorý je zaradený do študijných programov poštové inžinierstvo a elektronický obchod a manažment, vyučovaných Katedrou spojov
a zasielateľstvo a logistika zabezpečovným  Katedrou cestnej a mestrskej dopravy na Fakulte prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov, Žilinskej univerzity v Žiline. Okrem študentov spomínaných študijných programov je publikácia vhodná aj pre širokú odbornú a laickú verejnosť, ktorá má záujem  zuorientovať sa, ale aj ďalej sa vzdelávať v popisovanej problematike.

Mnohí si pod elektronickým obchodovaním predstavujú iba uskutočňovnie  nákupu a predaja v prostredí internetu. Jeho dopad je však ďaleko  širší. Spôsobuje zmenu vo vzťahoch medzi podnikmi , ale aj medzi zákazníkmi navzájom. Jeho výhodou oproti tradičnému  spôsobu predaja  je možnosť pohodlného nákupu tovaru z akéhokoľvek miesta, v akomkoľvek čase s alternatívou porovnávania ponuky a výberu  dodávateľa.

Obsah predkladanej učebnice je zameraný na vybrané aspekty v súvisiace s elektronickým obchodovaním. V jasnej a prehľadnej forme približuje  túto problematiku predovšetkým z pohľadu jeho vzťahu k elektronickému podnikaniu, kreovania nových obchodných modelov, charakteristiky internetu ako podkladovej  infreaštruktúry pre elektronické obchodovanie, legislatívneho  rámca, klasifikácie finančných transakcií a stanovenia úrovne bezpečnosti procesu elektronického obchodovania.

Obsah publikácie

Upozornenie: Pre tento tovar nie je možné zvoliť spôsob dopravy Osobný odber EDIS - blok HB

košík
0.00 EUR